Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 6 / 6
Tuoteryhmä: Keskus

2,400.00€

8313 Valokeskus 9 S

Tuotekoodi: 8313

8313 Valokeskus 9 S 1

Valokeskuksessa on Siemens Logo8-ohjausyksiköillä toteutettu 9-kanavainen reletekniikka. Keskus voi siten ohjata 9 syttymisryhmää usealla eri tavalla. Perusohjaus on/off eli sysäyrele. Kotiautomaatiolta tuleva hämäräkytkinohjaus tai kolme eri tilanneoahjausta voidaan kytkeä myös tarpeen mukaan jokaiselle kanaville. Kytkentä tehdään näppäimistön avulla Logon etupaneelista.

Kaikki kanavat voidaan ohjata myös keskitetyillä ohjaussignaaleilla; "kaikki OFF", "Osa OFF" ja "Perusvalot ON". Nämä signaalit voi kytkeä kotiautomaatiolta tai erilliseltä painikkeelta. 

Keskuksen kotelo on valmistettu iskunkestävästä itsesammuvasta ABS-muovista (650°C). Kokonaan peittävässä takalevyssä on murtoaihioita johtojen läpivientiin. Toimitetaan umpiovella varustettuna. 

Keskuksen koko (l x k x s) 396 x 526 x 112 mm

Keskus on pinta-asennus -tyyppiä, mutta sen voi tilata myös uppoasennettavana.

Keskuksessa on noin 16 moduulia tilaa himmentimille tai LED-teholähteille.

TOIMINNOT:

Sysäysrele ja himmennys (vaatii himmentimen).

Yhdeksän kanavan lisäksi keskuksessa on vielä erillinen Ext-kanava, jota voi ohjata esimerkiksi liikekytkimellä.

Sysäysrele -toiminnon avulla voi rakentaa alustan esim Philips Hue -valaisimille, Home assitance -tekniikalle ja siten viimeisimmän kehityksen mukaiselle puheohjatulle valojen ohjaukselle.

Valokeskukselle on aina kytkettävä käyttöjännite 24Vdc, joka tulee kätevästi Selega ohjauskeskukselta yhdellä 8-lankaisella kaapelilla.

Tarvittaessa valokeskus on mahdollista varustaa myös vikavirtasuojakytkimellä, jos syöttävässä ryhmäkeskuksessa ei ole vikavirtasuojausta.

 

 


Saatavuus:
Tilaustuote

Kpl: Tuotearvioinnit