Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 5 / 6 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Keskus

1,590.00€

8303 Valokeskus 9

Tuotekoodi: 8303

8303 Valokeskus 9 1

Valokeskuksessa on 3SET-ohjausyksiköillä toteutettu 9-kanavainen kaksoisreletekniikka. Keskus voi siten ohjata 9 syttymisryhmää monella eri tavalla. Perusohjaus on/off eli sysäyrele. Jokaiseen kanavaan voi kytkeä ohjaimeksi myös liikekytkimen tai mitä tahansa ohjaustekniikoita. Kotiautomaatiolta tuleva hämäräkytkinohjaus voidaan kytkeä myös tarpeen mukaan kanaville.

Kaikki kanavat voidaan ohjata myös keskitetyillä ohjaussignaaleilla; "kaikki OFF", "Osa OFF" ja "Perusvalot ON". Nämä signaalit voi kytkeä kotiautomaatiolta tai erilliseltä painikkeelta. 

Keskuksen kotelo on valmistettu iskunkestävästä itsesammuvasta ABS-muovista (650°C). Kokonaan peittävässä takalevyssä on murtoaihioita johtojen läpivientiin. Toimitetaan umpiovella varustettuna. 

Keskuksen koko (l x k x s) 396 x 526 x 112 mm

Keskus on pinta-asennus -tyyppiä, mutta sen voi tilata myös uppoasennettavana.

Keskuksessa on noin 16 moduulia tilaa himmentimille tai LED-teholähteille.

TOIMINNOT:

Sysäysrele, himmennys (vaatii himmentimen), kruunuvalo klassinen, kruunuvalo selektiivinen, porrasvalo, liikeohjattu valo, kaksoissysäysrele.

Kaksoissysäysrele käyttää kunkin kanavan releitä erikseen omilla painikkeilla, joten yhteen kanavaan voi näin kytkeä kaksi eri syttymisryhmää. Jos kaikki kanavat kytketään näin, niin syttymisryhmiä on silloin 18 yhteensä. On kuitenkin huomattava, että kaksoisysäysrelettä ei voi käyttää himmenninohjaukseen tai liikekytkimen kanssa. Se toimii vain on/off-periaatteella. Toiminnon avulla voi rakentaa kustannustehokkaasti alustan esim Philips Hue -valaisimille, Home assitance -tekniikalle ja siten viimeisimmän kehityksen mukaiselle puheohjatulle valojen ohjaukselle.

Valokeskukselle on aina kytkettävä käyttöjännite 24Vdc, joka tulee kätevästi Selega ohjauskeskukselta yhdellä 8-lankaisella kaapelilla.

Tarvittaessa valokeskus on mahdollista varustaa myös vikavirtasuojakytkimellä, jos syöttävässä ryhmäkeskuksessa ei ole vikavirtasuojausta.

 

 


Saatavuus:
Tilaustuote

Kpl: Tuotearvioinnit