Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 5 / 5
Tuoteryhmä: Suunnittelu

90.00€

6811 Sähkösuunnitelma (luonnos) "PUU"

Tuotekoodi: 6811

6811 Sähkösuunnitelma (luonnos) \"PUU\"

Täysin uusi palvelukonsepti, jossa lähdetään etenemään uuden omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelussa oikeaoppisesti "tyvestä puuhun". Laskelmassa käytetään toteutusperiaatteena ns puutopologiaa eli ratkaisua, jossa valaistuksen ohjauskomponentit (perinteiset kytkimet ja rasiavalonsäätimet) on sijoitettu huonetiloihin. Ohjausjohdotus haaroittuu valoryhmäjohdoissa, josta nimitys tulee.

Kodinohjaustekniikkana laskelmassa on minilogiikalla toteutettu yksinkertainen kotiautomaatio, jolla saadaan aikaan kotona/poissa -toiminto, pihavalojen ja muiden ajastettavien ryhmien ohjaus, palo- ja vuotovalvonta sekä lisävarusteilla etäohjaus optiona.

Tilaajan tulee lähettää talonsa pohjakuvat Selega -sähkösuunnittelijalle.

Sähkösuunnittelija laatii pitkälle kehitetyllä tekoälysovelluksella erilaisilla mallinnuksilla ohjaillen talon pohjakuvan perusteella luonnoksen, jonka jälkeen laskentaohjelma poimii sähkötarvikkeille hinnat ja työtuntiarviot. Tästä syntyy melko tarkka kokonaiskustannusarvio tulevan talosi sähköurakalle.

Saat siis riittävän tarkan arvion oman budjetoinnin tueksi. Lisäksi tämä luonnossuunnittelu antaa erinomaisen dokumentin myös jatkosuunnittelulle, joka on saatavissa myös meidän kautta. Mikäli haluat teettää koko suunnittelun meillä, niin suosittelemme alkupalaveria. 

Valitse maksutavaksi lasku, jolloin saat maksuaikaa. Samalla voimme varmistaa, että palvelu on tehtävissä talon pohjakuvan perusteella. Pidätämme oikeuden olla tekemättä kustannusarviota, jos laskettava kohde poikkeaa niin paljon tyypillisestä ok-talo -suunnitelmasta, että se ei sovellu laskentajärjestelmään. 

Tilaaja saa palvelun tuloksena sähkötarvike- ja valaisinluettelon sekä laskelman kustannuksista.

SIIS:

1) tee tilaus alla olevalla "OSTA" -napilla

2) lähtetä talon kuvat sähköpostiin osoitteeseen info(at)selega.com


Saadaksesi lisätietoja klikkaa tästä.

Kpl: Tuotearvioinnit