Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 5 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Suunnittelu

90.00€

6798 Sähkösuunnitelma (luonnos) "TÄHTI"

Tuotekoodi: 6798

6798 Sähkösuunnitelma (luonnos) \"TÄHTI\"

Täysin uusi palvelukonsepti, jossa lähdetään etenemään uuden omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelussa oikeaoppisesti "tyvestä puuhun". Laskelmassa käytetään toteutusperiaatteena ns tähtitopologiaa eli ratkaisua, jossa valaistuksen ohjauskomponentit (perinteiset releet ja valonsäätimet) on sijoitettu sähkökeskukseen. Ohjausjohdotus tehdään heikkovirtakaapelilla tähtimäisesti, josta nimitys tulee.

Kodinohjaustekniikkana laskelmassa on minilogiikalla toteutettu yksinkertainen kotiautomaatio, jolla saadaan aikaan kotona/poissa -toiminto, pihavalojen ja muiden ajastettavien ryhmien ohjaus, palo- ja vuotovalvonta sekä lisävarusteilla etäohjaus optiona.

Tilaajan tulee lähettää talonsa pohjakuvat Selega -sähkösuunnittelijalle.

Sähkösuunnittelija laatii pitkälle kehitetyllä sovelluksella erilaisilla mallinnuksilla ohjaillen talon pohjakuvan perusteella luonnoksen, jonka jälkeen laskentaohjelma poimii sähkötarvikkeille hinnat ja työtuntiarviot. Tästä syntyy melko tarkka kokonaiskustannusarvio tulevan talosi sähköurakalle.

Saat siis riittävän tarkan arvion oman budjetoinnin tueksi. Lisäksi tämä luonnossuunnittelu antaa erinomaisen dokumentin myös jatkosuunnittelulle, joka on saatavissa myös meidän kautta. Mikäli haluat teettää koko suunnittelun meillä, niin suosittelemme alkupalaveria. 

Valitse maksutavaksi tilisiirto ja toimitustavaksi "nouto myymälästä", niin verkkokauppa ei lisää toimituskuluja. Pidätämme oikeuden olla tekemättä kustannusarviota, jos laskettava kohde poikkeaa niin paljon tyypillisestä ok-talo -suunnitelmasta, että se ei sovellu laskentajärjestelmään. 

Tilaaja saa palvelun tuloksena sähkötarvike- ja valaisinluettelon sekä laskelman kustannuksista.

SIIS:

1) tee tilaus alla olevalla "OSTA" -napilla (toimitus "nouto")

2) lähtetä talon kuvat sähköpostiin osoitteesee info(at)selega.com


Saadaksesi lisätietoja klikkaa tästä.

Kpl: Tuotearvioinnit