Uutisia

Uutisia: 1 - 2 (2 yhteensä.)
 Sivu:  
1
 


 Suunnittelupaketit - 01.09.2017

Otimme käyttöön yksinkertaisen hinnoittelun palvelutuotteisiin. Suunnittelu on saatavissa kiinteällä hinnalla. Asiakkaan ei tarvitse odotella tarjouksia meiltä. Kilpailukykyinen hinta on helposti laskettavissa aina tapauskohtaisesti. Esitteessämme on ohjeet hinnan määrittämiseen. Verkkokaupassa on muutama valmis paketti, joista voi valita ja tilata koko suunnittelun yhdellä ostoksella.

Jos näistä mikään ei syystä tai toisesta soveluu asiakkaalle, niin aina on mahdollisuus  antaa meille toimeksianto kuluihin perustuvana laskutustyönä tehtäväksi.

Suunnitelun voi ostaa kätevästi ja erittäin edullisesti verkkokaupasta ja tarvittaessa maksaa Everyday -joustoluotolla, jos haluaa maksuaikaa. 100% takuun annamme joka tapauksessa. Rahat sa takaisin, jos suunnitelma ei vastaa lupauksiamme. Maksuehdoksi voi valita myös laskun, jolloin veloitamme normaalihinnan jälkikäteen. Uusi teknikka Siemensiltä - 01.09.2017

Patentoitu 3SET -idea on nyt tuotteistettu Siemens Logo8 FS4 -alustalle. Ratkaisu tuo paljon etuja asiakkaille.

Suurin ero entiseen on nyt toimintojen asettelu, joka tapahtuu hienostuneesti näppäimistön ja näytön avulla. Näin toimintoja voi asetella myös talon asukas itse, muutoksiin ei tarvitse pyytää sähköasentajaa mukaan. Tämä on erityisen tärkeä asia ajastimien kohdalla, koska myös niiden aika on nyt aseteltavissa.

Toimintoja on myös tullut joitakin lisää mm kaksinappiset säätimet ja sysärit. Eli tarkoittaa sitä, että on oma painike ON ja OFF -ohjauksille, vastaavasti kirkastuu / himmenee -ohjauksille.


Uutisia: 1 - 2 (2 yhteensä.)
 Sivu:  
1
 

Jatka