Tervetuloa kauppaan !

Uutisia

Jälleenmyyjille29.03.2019

Nyt meillä on tarjolla mahdollisuus liittyä jälleenmyyjäksi. Yrityksen, joka haluaa toimia jälleenmyyjänä, tulee kirjautua ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. 


Versio 8.820.02.2019

Valaistuksen ohjauksen viimeisin innovaatiomme on 9 -kanavainen releohjauspaketti. Tässä ratkaisussa on karsittu vähemmän käytettyjä ominaisuuksia ja saatu siten kapasiteetti paremmin hyötykäyttöön. Käytännössä tarkoittaa sitä, että pienemmillä kustannuksilla saadaan enemmän syttymisryhmiä.

Otimme samalla merkkivalot ohjauspainikkeissa uudeksi mahdollisuudeksi. Tietenkään niitä ei ole pakko käyttää. Halvimmat vipupainikkeet käyvät edelleen, mutta vaihtoehtona on nyt tyylikkäät merkkivalolliset kojeet. Johdotus painikekojeelta keskukselle tehdään MHS 5x2x0.5 kaapelilla, joka mahdollistaa 1...4 syttymisryhmän ohjaamisen yhdellä kojeella.


  • Kolmoset Logo
Testikytkentä
  • Kolmoset keskuksessa
Kolmoset asennettuna keskukseen
  • Propelipaa
Tilannekuvia ja otteita tuotteista
  • Suunnittelu
Palaveri
  • Maria
Tuotteiden testausta
 

Selega Tuote Oy:n periaatteita

Verkkokaupan tuotteet on valittu kokemuksen ja harkinnan jälkeen. Hinta ei ole ollut tärkein valintakriteeri. Tuotteen pitää olla sellainen, että se oikeasti palvelee ilman ongelmia siinä tehtävässä, jota varten se hankitaan. Toisaalta olemme nähneet usein, että kalliskaan tuote ei välttämättä ole hyvä. Hinnan perusteella ei siis voi tehdä hankintapäätöksiä.

Me yritämme parhaamme mukaan palvella kuluttajia sähköalan tuotteiden valinnassa. Siksi meiltä saa myös suunnittelupalveluja ja neuvontaa. Jos meidän valikoimasta ei löydy parasta ratkaisua asiakkaamme tilanteeseen, niin autamme sellaisen löytymiseen muilta alan toimittajilta.

Parhaiten henkilökohtainen palvelu, kuten suunnittelu ja paikan päällä tapahtuva neuvonta, toimii lähialueillamme Päijät-Hämeessä.

Uuden talon suunnittelua ja pihan suunnitelmia teemme vähän laajemmallekin alueelle; pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Jyväskylä, Mikkeli, Kouvola.