Maksu- ja toimitusehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Maksaminen verkkomaksulla

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Checkout asiakaspalvelu palvelee arkisin 9 - 16 välillä sähköpostitse asiakaspalvelu@checkout.fi sekä puhelimitse numerosta 0800 552 010.

Maksu Luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Everyday-joustoluotto – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Laskulla kertasuorituksena. Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %. Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Luotolla kuukausierissä Minimilyhennys 10% laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€. Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Tyypillisen 800€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 89,66 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Uusille asiakkaille myönnettävä rahoitus on vähintään 300 euroa. Asiakkuuden kehittyessä on mahdollista hakea rahoitusta jopa 2000 euron ostoksiin.

Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Ostokset voi maksaa etukäteismaksulla Selega Tuote Oy verkkokaupan tilille. Kun olet vahvistanut tilauksesi, lähetämme laskun, viitenumeron ja tilaustiedot automaattisesti sähköpostiisi, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää maksamisesta.

Myynti yrityksille ja maksaminen laskulla

Yrityksille myymme myös laskulla. Maksuehto on ensisijaisesti 7 pv. Yli 500 euron ostoille ja pitemmille maksuajoille pyydämme aina tarjouksen rahoittajalta.  

Yrityksen tulee kirjautua saadakseen mahdollisuuden ostaa laskulla, koska teemme luottotarkistuksen.
Mikäli yritys haluaa myydä tuotteitamme loppuasiakkaille, niin tarjoamme silloin mahdollisuuden ostaa jälleenmyyjäehdoilla. Tätä varten yrityksen on otettava meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kirjautumisen jälkeen meillä tehdään asiakkaan statuksen muuttaminen jälleenmyyjäksi.

2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi rekisteröityä Selega Tuote Oy verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Ostaminen on mahdollista ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymistä suositellaan.


3. TOIMITUSKULUT

Toimituskulut veloitetaan alle 300 euron ostoista. Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan kuluitta.


4. TOIMITUSAIKA

Arvioitu toimitusaika on 1-7 päivää. Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. Selega Tuote Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

5. TOIMITUSTAVAT

Postipaketti pakettiautomaattiin tai postitoimipaikkaan

Nouto (aika sovittava etukäteen, toimipisteemme ei ole avoinna säännöllisesti)


5. PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautus-ja vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen info(at)selega.com tai puhelimitse 0400 344 205. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.

Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske poistomyynnissä olevia tuotteita.

Jälleenmyyjien kanssa sovitaan palautuksista erikseen.


6. HINNAT

Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.

Jälleenmyyjien hinnat ilmoitetaan alv 0%.


7. FORCE MAJEURE

Selega Tuote Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


8. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka